fredag 22. mars 2013

Hellet forfølger Tomsinga - Victoria Falls

Fredag 22.3 dag 4: Ordne opp i gammelt rot
Nå begynner eventyret og vi er helt og holdent i  Expert Africa sine hender. Vi fløy med BA og landet 13.05 i Victoria Falls, ble så brakt til Victoria Falls Safari Lodge. Der fikk vi hver vår hytte med hyggelig standard.



Her var det pool, bar og shuttlebus til Victoria Falls. Denne dagen feiret Hilde og Frode sin 10 års bryllupsdag, litt på forskudd, så da feiret like godt Pål og Marit sin 20 års bryllupsdag. Vi har bare vært gift i 19 år og slett ikke på denne dag, men er det så nøye da?? Pål skyldte Marit dessuten en middag nettopp på denne restauranten. Og denne restauranten var selvfølgelig på Victoria Falls Hotel hvor Pål og Marit tidligere har prøvd å komme inn, men blitt avvist på grunn av for korte benklær.
En feirer bryllupsdag

Crepe sussette
På nabobordet satt Sten, vår fremtidige svenske venn, som det viste seg at vi snart skulle treffe igjen.

Lørdag 23.3, dag 5: Hvordan se Victoriafallene uten å bli våt
Vi startet tidlig og dro mot fallene, først med shuttlebussen og så til fots 2,5 km langs fallene.

Vi kikket litt på byen før vi inntok lunsj på Victoria Falls hotell mens vi skuet over jernbanebroen mellom Zimbabve og Zambia i forvissning om at vi skulle dit senere på turen. Ettermiddagen ble tilbrakt på lodgen med flott utsikt til vannhullet som ble besøkt av både elefanter, giraffer og litt annet smått og godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar